Bench verkoop / verhuur

 

 

               Een bench, of ook wel kamerkennel of hondenkooi genoemd, is een speciaal voor de hond bedoelde metalen kooi.  Een bench kan erg nuttig zijn bij                de zindelijkheidstraining en om probleemgedrag te voorkomen wanneer de hond bv. even alleen is.

 

               Wat zijn nu de voordelen van het gebruik van een bench?

 

               *Uw hond zal zich prettiger voelen, wanneer u even van huis bent, als hij in de bench kan gaan liggen.  De bench is voor een hond een soort van                “holletje” waarin hij zich thuis voelt. Er zijn zelfs honden die het prettig vinden als er een deken over de bench heen ligt, zodat het nog meer een                holletje lijkt. Ook zijn hiervoor speciale covers verkrijgbaar.

 

               *Als uw hond nog niet of nog niet helemaal zindelijk is, vergroot het de kans dat uw hond niets doet op het moment dat hij in de bench zit (ook ’s                nachts). Een hond wil zijn eigen “holletje” namelijk niet vervuilen.

 

               *Uw hond krijgt niet de kans om ongewenst gedrag te vertonen op het moment dat u niet thuis bent, of even geen tijd hebt om uw hond in de gaten
               te houden.

 

               *Een pup moet nog veel rusten. Dit is goed voor zijn algehele ontwikkeling. Om zelf die rust te nemen is heel erg moeilijk voor een pup. Alles in zijn                omgeving is erg leuk om te ontdekken en mee te spelen. Vandaar dat dan de bench ook een uitkomst is. U beslist voor de hond wanneer er gerust                gaat worden, u bent tenslotte de leider en moet hem hierin helpen!

 

               Om uw hond in de bench te laten verblijven, moet u ervoor zorgen dat uw hond de bench als een prettige, veilige plek in het huis ziet.  Zorg dat de                bench op een tochtvrije plaats in de woonkamer komt te staan. De meeste honden vinden het prettig als ze de hele kamer kunnen overzien. Tevens                zorgt u ervoor dat er een lekker kussen in de bench ligt, en dat uw hondje er water aan kan. Er zijn drinkbakjes verkrijgbaar die stevig in de bench                vast te maken zijn.

 

               Ook moet u ervoor zorgen dat uw hond gewend raakt aan de bench, daarvoor is er benchtraining. Ook daarmee kan ik u van dienst zijn.

 

               De benches zijn in 6 verschillende maten verkrijgbaar en hebben 2 deurtjes. Ze zijn dus in alle hoeken plaatsbaar. Ze hebben een metalen onderlade                en zijn van goede kwaliteit. Ook zijn de benches inklapbaar, dus makkelijk te vervoeren.

 

               Informeer voor de juiste maat bench voor uw hond!                                                         

 
Prijslijst verhuur/verkoop

 

               Indien u een bench wilt gaan gebruiken en u bent er nog niet zeker van of u de bench wilt aanschaffen, kunt u eerst gaan huren. Na 8 weken neem ik                contact met u op met de vraag of u de bench wilt kopen of evt. nog blijven huren. Indien u voor kopen kiest wordt het bedrag dat u aan huur                

               verschuldigd bent van de koopprijs afgetrokken.

 

Bench 49x36x40

Huurprijs per week € 2,-

Koopprijs € 22,95

 

Bench 63x55x61

Huurprijs per week € 2,50

Koopprijs € 29,95

 

Bench 78x55,5x61,5

Huurprijs per week € 3,-

Koopprijs € 39,95

 

Bench 89x60x66

Huurprijs per week € 3,50

Koopprijs € 49,95

 

Bench 109x69x75

Huurprijs per week € 3,75

Koopprijs € 59,95

 

Bench 121x78x84

Huurprijs per week 4,-

Koopprijs € 69,95

 

Huren kan al vanaf één week!
 

               De benches worden indien gevraagd aan huis geleverd. Maar kunnen ook opgehaald worden in Meijel.  
(Buiten Meijel en Neerkant € 0,20 ct. per km.)

 

               Er zijn ook drinkbakken verkrijgbaar. Deze worden echter, i.v.m. hygiëne, niet verhuurd maar alleen verkocht.
               De drinkbakken zitten met een schroef stevig vast aan de bench, dus er is geen gevaar dat de bak valt o.i.d..

 

De kosten hiervoor zijn;

 

       9 cm. doorsnede  €2,99

12,5 cm. doorsnede  €3,99

   15 cm. doorsnede  €4,99